Pengumuman

Untuk makluman, PIBG Sekolah Kebangsaan Kota Warisan akan mengadakan Makan Malam Amal yang bertujuan untuk mengutip dana PIBG SKKW. Makan Malam tersebut akan diadakan pada 19 November 2010 di Nilai Spring Hotel, Nilai. Majlis turut diserikan dengan persembahan kumpulan Rabbani dan Aishah (The Fan Club).

JBWI memohon kerjasama daripada penduduk Warisan Indah untuk turut sama mewar-warkan majlis makan malam ini kepada sesiapa sahaja. Yang paling penting ialah membantu PIBG SKKW untuk mendapatkan dana bagi menjayakan majlis tersebut.

Untuk ibu bapa yang ingin menghadiri makan malam tersebut, bayaran RM65 seorang dikenakan dan bagi anak dikenakan RM45 setiap orang. Makluman berkaitan majlis ini telah dimaklumkan melalui anak2 tuan/puan.

Bagi membantu PIBG SKKW mencari dana untuk majlis tersebut, satu perjumpaan penduduk bersama PIBG akan diadakan pada sabtu 16hb Okt 2010 di dewan Randau tingkat 3 pada jam 8.30 malam. Semua yang ingin turut membantu, dialu-alukan untukĀ datang.

Sumbanglah apa saja, wang ringgit, masa, idea, tenaga dsb demi untuk masa depan bukan sahaja anak-anak sendiri, malah untuk semua anak kita semua.

Advertisements

One response to “Pengumuman

  1. Di harapkan agar PIBG SKKW menyatakan tujuan mengutip dana agar lebih jelas maksudnya….ini adalah kerana setiap aktiviti sekolah, masih lagi mengutip wang dari murid2…agak membebankan kepada mereka yang berpendapatan rendah.

    Namun begitu tahniah diucapkan kepada PIBG SKKW kerana begitu aktif dengan aktiviti. Terima kasih.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s