MAKLUMAN PENTING!!!

Sempena cuti hari raya Aidil Fitri yang akan datang, JBWI bercadang untuk melantik syarikat kawalan keselamatan (Delta Security Services & Consultansy Sd. Bhd.) untuk tempoh seminggu sahaja (18 – 24 September 2009). Hasil perbincangan dengan syarikat Delta Force tersebut, harga yang ditetapkan ialah RM 50.00 bagi setiap rumah. Setiap rumah yang mendaftar dan membayar akan diberi sticker khas yang akan dikawal 24 jam oleh 5-6 orang pengawal keselamatan dari syarikat tersebut. Ia terbuka kepada semua penduduk tidak kira pemilik atau penyewa, muslim atau non muslim. Jika terjadi kecurian @ pecah rumah, pihak syarikat tersebut akan menanggung kerugian mengikut kadar yang telah ditentukan oleh pihak syarikat.

 Sesiapa yang ingin mendaftar, sila isi borang yang  telah diedarkan ke semua rumah dan kembalikannya kepada pengerusi JBWI (En. Irwan Mohd Subri, no. 26, Jalan Warisan Indah 8/2, 013-3543594) bersama wang RM 50.00 sebelum 12 September 2009.                  PENTING!!!!

 Jika penduduk berpuas hati dengan khidmat syarikat ini, maka untuk masa jangka panjang, kita boleh menggunakan khidmat kawalan syarikat ini untuk mengawal di Warisan Indah ini.

Advertisements

3 responses to “MAKLUMAN PENTING!!!

  1. Terima kasih atas inisiatif murni. Setuju spt syok JBWI. Akan hantar persetujuan dan cek ke peti surat Pengerusi. 25 WI 8/14

  2. Tuan Pengurusi, jadi apakah rancangan seterusnya, sudah hampir 18 Sept, ada apa-apa maklumat terkini, seperti bila mereka (jam berapa), adakah mereka akan menutup segala jalan keluar masuk dan meletakkan pengawal dipintu pengawal…mungkin some detail of work scope they undertake. Bila sticker akan diedarkan?
    Kalau boleh, dapat berikan nombor talifon pegawai yang bertugas kepada kami sebagai contact point kalau ada apa-apa berlaku, rumah kita dilengkapi dengan alarm, jadi dapatlah kita hubungi mereka dan memantau kawasan rumah sekiranya alarm triggered.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s