Dah Potong

Aduan mengenai serai yang ditanam oleh pemaju di persimpangan traffic light telah pun diambil tindakan. MPS telah memaklumkan kepada pemaju agar memotong serai-serai tersebut dan hasilnya pemaju telahpun memotongnya.

Dah Kena Potong

Memang mudah sistem E-Aduan MPS tu, tak perlu bersusah payah pergi ke MPS, just klik di E-Aduan MPS dan Insya Allah tindakan akan diambil dalam masa 2 minggu.

5 responses to “Dah Potong

  1. Nampaknya GP sedang mencantikkan lanskap di sekitar simpang di bawah jambatan tersebut. Terima kasih GP.

    • Untuk makluman abc dan semua… yang GP dok cantikkan lanskap area traffic light tu sebab ada program “Community Policing” hari sabtu ni… IPD Sepang kerjasama dengan GP dan penduduk Kota Warisan anjurkan majlis tu… sebab yang nak datang rasmi Dato’ Ketua Polis Selangor…

      so GP nak cantikkan la lanskap dia… kan sebelum ni serai bercambah kat depan tu… kalau tak sebab majlis sabtu ni, jangan harapla GP nak buat camtu… macam mana saya boleh tahu? sebab saya timbalan pengerusi majlis tersebut…. heheh

  2. Ade udang sebalik mee rupenye GP ni..🙂

    tuan pengerusi,
    ade info tak ape yang GP nak buat sebelah kawasan warisan indah tu.. hari2 saya tengok GP dok ratakan tanah..
    kat sebelah Shell pun makin rate tanah kat situ

  3. setakat ni tiada maklumat detail apa yang GP nak buat kat sebelah taman kita… kalau kat shell tu akan naik projek perumahan dan rumah kedai…

  4. Laaa…..pokok yang ditanam di sekitar traffic lights tu dah di bawa ke tempat lain, sebaik sahaja Majlis Community Policing tu berakhir. Harap-harap Gema padu akan dapat tanam pokok-pokok yang `kekal’ di situ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s