Daftar Rondaan Sukarela

Alhamdulillah rondaan malam di Warisan Indah dah masuk minggu ke 2. Walaupun malam sabtu lepas ada 5 orang dan malam ahad hanya 3 orang saja yang berjaga (sebab cuti umum kot), yang penting perkara tu berjalan jugak.

Di sini JBWI mohon supaya kepada penduduk yang ingin menyertai rondaan malam, supaya memberi nama kepada pengerusi untuk mudah JBWI buat jadual. Kita hanya ronda jumaat malam sabtu dan sabtu malam ahad saja (ye lah daripada tak ronda lansung). Itupun dari jam 12 malam hingga 2 pagi. JBWI akan susun jadual supaya yang bertugas hanya 2 @ 3 minggu sekali ja (bergantung kepada berapa ramai yang daftar).

Katakan ada 16 orang sukarela, jadi JBWI akan susun jadual minggu 1, ada 8 orang bertugas, 4 orang malam sabtu dan 4 orang malam ahad. Baki 8 orang lain akan jaga next week pulak. Jadi boleh selang 2 minggu sekali dan kalau ramai mungkin boleh selang 3 minggu sekali atau lebih. Sesiapa yang kerja shift pulak, boleh je topup dan join mana-mana group yang sedia ada.

Pesanan ini dibawa oleh Restoran Mamak Hijas – bayar sendiri noooo

4 responses to “Daftar Rondaan Sukarela

  1. A’kum,saya Azman dr 8/2,kalu ada apa aktiviti tlg inform.kalau tak ada hal insyaAllah saya joint.

  2. just bagi nama kat saya… bagitau dalam blog ni atas msg saya… zul… ni kira dah daftar lah tu… rujuk jadual dan ahli kumpulan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s