Makluman Rondaan Di Warisan Indah

Dimaklumkan kepada semua penduduk Warisan Indah!

Atas permintaan, kita cuba buat rondaan di taman kita ini. Untuk permulaan, kita akan start sabtu 25 April 09 ni. Kita kumpul dulu jam 12 malam di tapak program hari tu dan kita bincang macam mana bentuk rondaan yang kita nak buat (malam atau siang).

Sila bawa lampu suluh, vest pantul cahaya (kalau ada) dan cota (dilarang bawa parang atau senjata tajam).

SILA WAR-WARKAN PADA JIRAN-JIRAN.

Harap maklum!

Nota: Saya mungkin lewat sikit malam tu, sebab nak gi stadium tengok bola Final piala FA (hehe)..

3 responses to “Makluman Rondaan Di Warisan Indah

  1. Salam,

    Tahniah utk cadangan dan permulaan yang baik ini. bagus jugak ada buat camni coz prevention is always better than cure ye dak?

    insyaallah akan berusaha hadir pada malam berkenaan, walaupun mungkin akan lambat sikit.

    sekian..

  2. Salam…

    Insyaallah kita sama-sama support apa juga langkah yang dilakukan untuk kebaikan dan keselamatan bersama. Saya cadangkan sapa2 yg nak pegi bkt jalil hari sabtu ni gunakan public transport. Dari ERL @ stesen komuter nilai terus ke tasik selatan, then tukar LRT ke bkt jalil. Jln jem beb….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s